У вересні 2019 р. студенти груп БМ-31 та БА-31 під керівництвом викладачів Зяйлик М.Ф. та Гарматюк О.О. в рамках викладання курсів «Галузева політика», «Стандартизація та сертифікація», «Комунікативний менеджмент». Студенти мали змогу дізнатися про історію броварні та самого містечка Микулинці, побачити на власні очі з чого варять пиво, як фільтрують та розливають його в кеги та пляшки. Студенти із захопленням слухали розповідь головного технолога підприємства Надії Євстахівни про історію підприємства, про менеджмент та стратегічні напрями діяльності, про роботу з конкурентами, про ринкову діяльність підприємства, мали можливість ознайомитися з технологію виготовлення безалкогольних та слабоалкогольних напоїв «Микулин».
Родзинкою відвідин заводу є дегустація. В спеціальній залі гості можуть спробувати різні сорти пива. Технолог броварні показує як правильно його наливати в бокали. Перед тим, як спробувати певний сорт гостям розповідають про його історію виникнення. А щоб краще відчути різницю між різними сортами пива після кожного ковтка потрібно пожувати ядро грецького горіха. Це допомагає відновити смакові відчуття та визначити який сорт припав до душі. Після дегустації кожен з гостей отримує в подарунок фірмовий бокал.
Студенти отримали завдання описати яким чином підприємство організовує реалізацію своєї продукції, просування продукції на ринку, рекламну політику, розкрити питання стандартизації та сертифікації, захист інтересів споживачів і держави з питань безпеки продукції для життя.