Кафедра менеджменту та адміністрування

Практикоорієнтоване заняття

25 квітня 2024 р. наші допитливі студенти освітніх програм «Менеджмент», «Електронне урядування» кафедри МА та «Туризм і рекреація» кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг ТНТУ відвідали релоковане підприємство – ТОВ «DELTA FOOD», відоме під торгівельною маркою «Гуляй-поле».

У рамках візиту студенти ознайомились із особливостями управлінських процесів та технології виготовлення майонезів, кетчупів, фасування олії. Головний технолог виробництва Оксана ЗАЙЧЕНКО цікаво розповіла про важливі аспекти перевірки якості сировини і готової продукції, температурні режими виробничих процесів, машини та устаткування, які використовуються для виготовлення різних видів продукції.

Начальник зміни Костянтин ЗАЙЧЕНКО ознайомив відвідувачів із особливостями управління персоналом та режимами роботи підприємства, розповів про систему оплати праці і структуру соціального пакету працівників. Також студенти дізналися про партнерську взаємодію підприємства із торгівельними мережами України й закордону, торгові марки, із якими співпрацює корпорація.

Війна змусила переїхати підприємство із Запоріжжя. Але гостинна тернопільська земля радо прийняла працьовитих і креативних жителів цього міста. І сьогодні «DELTA FOOD» на Тернопільщині є успішним і конкурентоспроможним підприємством із перспективами динамічного розвитку!

Щиро дякуємо генеральному директору Тарасу КУТКО та керівнику виробничого підрозділу Роману ВОСЬКАЛО за сприяння у проведенні практикоорієнтованого заняття, а Оксані й Костянтину ЗАЙЧЕНКО за цікаве і конструктивне спілкування. Сподіваємось на подальшу співпрацю!