Кафедра менеджменту та адміністрування

Практикоорієнтоване заняття на Контінентал Фармерз Груп

22 травня студенти освітніх програм «Менеджмент» та «Електронне урядування» разом зі здобувачами освіти інших спеціальностей Факультету економіки та менеджменту ТНТУ на запрошення Кафедри бухгалтерського обліку та аудиту ТНТУ ім. І.Пулюя побували на Контінентал Фармерз Груп.

Це потужна сільськогосподарська компанія з міжнародними інвестиціями, яка працює у Західноукраїнському регіоні, залучаючи в свою команду найкращих професіоналів галузі і застосовуючи у своїй діяльності передові практики агровиробництва, новітні технології та сучасну техніку.

Здобувачі освіти мали можливість ознайомитись із виробничими, управлінськими та обліковими процесами елеваторного господарства, побачити техніку, яка обробляє великі угіддя агропідприємства, відвідати елеватори, лабораторію, склади і ремонтну майстерню агропідприємства, розпитати про проблеми та складнощі, пов’язані з військовим часом.

Допитливих студентів цікавило дуже багато аспектів роботи підприємства і представники агрохолдингу охоче розповідали про особливості їхньої роботи.

Від тернопільського офісу Контінентал Фармерз Груп практикоорієнтоване заняття проводила Юлія МИСЬКІВ – HR бізнес-партнер.

Після відвідин цього потужного підприємства залишились дуже позитивні враження. А ще… додалося трохи світла в душі. Адже люди працюють! І в такі важкі часи дають іншим людям роботу. Це вселяє надію, що все у нас буде добре, бо ми – сильна нація справді незламних людей, які люблять те, що роблять.