Кафедра менеджменту та адміністрування

Бізнес-сніданок

Сімейний бізнес, якому довіряють найцінніше – нове життя. Це про медичний центр Клініка професора Стефана Хміля, адже сьогодні це одна з найбільших приватних клінік України у галузі репродуктивної медицини.

21 травня викладачі кафедри МА долучились до бізнес-сніданку із Анною ХМІЛЬ – співзасновницею та лікарем акушер-гінекологом, репродуктологом мережі МЦ «Клініка професора С. Хміля», власницею Art Clinique. Зустріч відбулася в рамках жіночого бізнес-клубу ADVANTA на запрошення Дія.Бізнес Тернопіль.

Учасники бізнес-сніданку почули цікаву історію успіху про розвиток сімейного бізнесу, дізнались, про виклики та можливості управління закладами охорони здоров’я в сучасних умовах, отримали інформацію про соціальний проєкт підтримки воїнів ЗСУ, який сьогодні успішно реалізовує клініка.

У рамках зустрічі учасники мали змогу побачити сучасне обладнання, яке використовує клініка, зрозуміти особливості її роботи. Були вражені тим, що за роки існування лікувального закладу понад 8 тисяч дітей народились з допомогою команди лікарів клініки.

Завдяки душевному і теплому спілкуванню із Анною ХМІЛЬ, учасники бізнес-сніданку зрозуміли, що цей сімейний бізнес побудований на професіоналізмі і людяності, він орієнтований на довгостроковий успіх. Адже репродуктивна медицина є важливою не тільки для окремих людей і сімей, але й для суспільства в цілому, сприяючи демографічній стабільності, здоров’ю населення і загальному благополуччю.